Ylilaurin marjatilan
makoisat mansikat

 
                             

Leveät, nurmella olevat rivinvälit
tekevät poiminnan miellyttäväksi.

Mansikkamme  kasvavat  puhtaassa luonnossa Lumijokeen rajoittuvilla pelloillamme. Mansikkalajikkeemme on Jonsok joka on maukas tuoremarja ja kestävä pakastettava. Sen sokeri - happosuhde on miellyttänyt jo vuosia useimpia suomalaisia herkkusuita. Pohjolan kauniit valoisat yöt kypsyttävät marjoihimme aidon aromin. Kasvinsuojeluaineita käytämme vain minimimäärät sallituista.  Valtaosa marjoistamme päätyy kuluttajalle itsepoimien, mutta tarvittaessa näppärät tytöt ja pojat keräävät marjat valmiiksi laatikkoon ja voit noutaa ne iltasella kylmiöstämme. 
Ylilaurin tila sijaitsee Lumijoen varressa lähellä Lumijoen keskustaa. Kesäisin löydät tilallemme helposti seuraamalla mansikkaopasteita Siikajoentieltä. 
ajo-ohje:
Pohjoisesta tultaessa 4-tieltä Haaransillan risteyksestä kääntyy oikealle tie "Kokkola-Raahe" (8-tie). Aja n. 3 km. Limingan Shell-huoltamon jälkeen kääntyy tie oikealle, jossa viitta LIMINKA-LUMIJOKI. Sitä tietä kun körryytät 12 km, niin tulet Lumijoen kirkolle. Taajamassa huomaat vasemmalla Osuuspankin, oikealla Osuuskaupan, seuraavana maankuulu Lumijoen kunnantalo, minkä jälkeen vasemmalle jää hieno kivikirkkomme. Sillankaiteista huomaat ylittäväsi Lumijoen. Heti sillankorvasta vasemmalle kääntyy tie, jossa viitta KANKAANPÄÄ 2. Sitä kun ajelet tasan kilometrin, niin huomaat vasemmalla puolen tietä kotisivujemme etusivulta tutun punaisen talomme. Pihan ympärillä on seipäistä tehty riukuaita, jonka tehtävänä on pitää rajoissaan pihalla riehuva – joskin vaaraton ja kiltti – koiralaumamme.